Koelcellen en Vriescellen

Voor commerciële en industriële doeleinden

Producten

Koelcel

Een koelcel op maat wordt gemaakt met modulaire sandwichpanelen, waardoor er voor iedere ruimte een geschikte koelcel kan worden samengesteld.

Vriescel

U moet er van op aan kunnen dat de vriescellen 24 uur per dag optimaal functioneren. De merken die wij aanbieden zijn van hoge kwaliteit en leveren de beste koeltechniek.

Koelcel plaatsen

In de video laten we zien hoe een koelcel wordt geplaatst in een timelapse.

Innovatief

Ons innovatieve bedrijf speelt voortdurend in op de actuele ontwikkelingen en levert koelcellen en vriescellen die aansluiten op de wens en behoefte van de klant.

Maatwerk

Elke onderneming is uniek en heeft een andere behoefte aan koeltechnische installaties. Evert Vink zet zijn kennis en jarenlange ervaring in om maatwerk te leveren, op basis van een klantgerichte aanpak.

Persoonlijke aanpak

Evert Vink is al 25 jaar uw betrouwbare partner in levering van koelcellen en vriescellen voor commerciële en industriële doeleinden in Nederland en België.

Nieuws

Vriescel kopen: waar moet u op letten?

Een vriescel kopen, hoe doet u dat? In de meest recente blogartikelen op de website van Evert Vink Koel & Meer wordt in de meeste gevallen gerefereerd aan producten en merken van koelcellen. Een koelcel is in de basis echter niet veel anders dan een vriescel. Dit...

Demontabele koelcellen

Een koelcel die simpel kan worden opgebouwd en gedemonteerd? Dat kan met de koelcellen van het merk POLY-Systems. Deze koelcellen zijn overal op te bouwen in bijna elke gewenste grootte. Dit kan van een kleine compacte koelcel tot een hele grote koelruimte. Voor elke...

Hulp bij het kopen van een koelcel

De producten en diensten die een bedrijf aanbiedt, zijn per organisatie anders. Dit gegeven heeft ook invloed op de ondersteunende apparaten die het bedrijf nodig heeft en dus ook op uw koelcellen en vriescellen. Zoals in het artikel over Viessmann koelcellen al werd...

Interesse? Neem contact met ons op.