Merk onder de loep: Isobar koel & vriescel

Als koeltechniek specialist is Evert Vink iedere dag bezig met verschillende merken koelcellen en vriescellen. Ieder merk heeft hierin zijn eigen voor- en nadelen. In de rubriek ‘Merk onder de loep’ nemen we u graag mee in de specifieke kenmerken van de koelcellen en vriescellen van een bepaald merk. In dit artikel kijken we daarin naar het merk Isobar; Isobar is een ervaren producent van koelcellen en Koelcel Vink adviseert diverse klanten om te kiezen voor een koelcel of vriescel van Isobar.

Brede ervaring in koeltechniek

Isobar is een Belgisch merk dat in 1979 werd opgericht en sindsdien een breed scala aan koeloplossingen heeft geleverd aan verschillende bedrijven. Hierin variëren de koeloplossingen van kleine koelcellen tot koelcellen voor grote bedrijven. De schaalbaarheid van de koelcellen en vriescellen van Isobar zijn dan ook te prijzen. Het Isobar prefab paneel maakt het mogelijk om de koelcellen en vriescellen modulair op te bouwen, hiermee is een koelcel op maat eenvoudig te realiseren.

Verder is Isobar een merk dat zich heeft gespecialiseerd in het maken van kleine koelcellen en vriescellen. In de branche wordt een koelcel die kleiner dan 16m² is, geschaard onder kleine koelcellen. Samen met de aantrekkelijke prijs van Isobar vriescellen, zorgt dit ervoor dat veel horecaondernemingen een Isobar vriescel of koelcel hebben aangeschaft. Bovendien heeft het merk Isobar een groot aanbod aan verschillende deuren.

Isobar deuren en panelen voor koelcellen en vriescellen

Het grote aanbod aan deuren van Isobar zorgt ervoor dat de warmte buiten de vriescel en koelcel wordt gelaten. Zo blijft de efficiëntie van de cel gewaarborgd. Het aanbod van deuren is gebaseerd op de verschillende soorten vraag die er in de markt zijn. Zo is een deur voor een koelcel in de horeca vaak anders dan een deur voor een koelcel die gebruikt wordt in de AGF-sector. Bij de wanden van de koelcel adviseert Koelcel Vink u graag. Binnen het aanbod op de koelcellen markt bestaan er verschillende soorten koelcelwanden. De panelen van de koelcel zijn dan anders gevuld en daarmee meer of juist minder isolerend. Vraag vrijblijvend naar de specificaties.

Koelcellen met weinig onderhoud

Naast de schaalbaarheid van de koelcellen van Isobar, staan de koelcellen van Isobar bekend om het eenvoudige onderhoud. De koelcellen van Isobar zijn zeer betrouwbaar en wanneer er onverhoopt toch een mankement mocht optreden, dan kunnen de onderdelen eenvoudig vervangen worden. Uiteraard kunnen we u hierbij voorzien van de juiste onderdelen en kunnen we de reparatie voor u in orde maken. Anders dan sommige andere merken koelcellen, zijn de koelcellen van Isobar bovendien snel op te bouwen. Dit betekent dat u maar een zeer beperkte tijd last heeft van de installatie van de koel- of vriescel. Bekijk voor meer informatie over het onderhouden van uw koelcel op de pagina service & onderhoud.

Beste prijs kwaliteit verhouding bij Isobar koelcellen

Een koelcel kopen van het Belgische familiebedrijf staat in onze ogen gelijk aan het kopen van een koel- of vriescel met de beste prijs kwaliteit verhouding. Zeker wanneer u een koeloplossing zoekt voor een wat kleinere organisatie, is een Isobar koelcel hier een goede oplossing voor.

Wilt u een koelcel of een vriescel kopen? Dan geeft Evert Vink u uiteraard graag een advies op maat als u dit wenst. Vraag hiertoe vrijblijvend een offerte aan via deze website, of neem op een andere manier contact op met Evert Vink. We zullen dan op basis van uw budget en wensen een passende offerte maken met helder inzicht in de prijzen van de koelcellen en vriescellen.

Betrouwbare Isobar vriescellen en koelcellen

Isobar heeft een ruime ervaring met koelcellen en vriescellen. Als fabrikant en leverancier van koel- en vriescellen. Zo kunt u verwachten dat een Isobar vrieshuis een lange levensduur heeft en u bovendien kunt vertrouwen op de continuïteit van de koelcellen en vriescellen van Isobar! Daarnaast heeft Koelcel Vink ervaring in het onderhouden van Isobar koelcellen en Isobar vriescellen. Dit betekent dat we uw bestaande Isobar vriescel / koelcel kunnen onderhouden, maar ook uw nieuwe koelcellen kunnen onderhouden.

Praktische informatie over Isobar koeltechniek

  • Belgische organisatie
  • Gespecialiseerd in hygiëne
  • Meerdere decennia ervaring
  • Vestigingen in België en Frankrijk
  • Opgericht in 1979

 

Bekijk meer berichten in deze rubriek

Interesse? Neem contact met ons op.