Koelcel groothandel

Grote koelcellen

Om alle producten voor kortere of langere tijd op te slaan, heeft een groothandel een koelcel met grote capaciteit nodig. Een grote koelcel die ook nog energiezuinig is, zodat de kosten voor de koelcel beperkt blijven. Evert Vink Koel & Meer is gespecialiseerd in koelcellen op maat. Voor groothandelaren bouwen we vaak koelcellen op maat met een grote omvang. Vaak doen we dit in een deel van een loods waarin de handelaar actief is.

Bij koelcellen voor groothandelaren is het belangrijk dat de producten goed en systematisch opgesteld kunnen worden. Vaak wordt er daarom gekozen voor een koel- of vriescel waarin er met behulp van stellingen pallets of boxen opgesteld kunnen worden. Producten met een hoge omloopsnelheid kunnen dan gemakkelijk gepakt worden tijdens het orderpikken en producten die juist wat langer bij de handelaar blijven staan, kunnen uit de looproute worden geplaatst.

Zuinige koelcellen

Wanneer u een grote koelbehoefte heeft, dan zijn de energiekosten in potentie ook vrij hoog. Daarom werkt Evert Vink Koel & Meer samen met innovatieve leveranciers die efficiënte motoren en goed-isolerende koelcelwanden leveren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Viessmann
  • Isocab
  • Isobar

 

Afhankelijk van de wijze waarop u de vriescel of koelcel gebruikt, kan er dan een geschikt merk gekozen worden. Zo is het ene merk gespecialiseerd in dikke isolerende sandwichpanelen, terwijl het andere merk juist weer veel ervaring heeft met verschillende types deuren. Afhankelijk van uw koelbehoefte geeft Koelcel Vink hier een passend advies in.

Bij de aanschaf van een nieuwe koelcel inventariseren we uw wensen en komen we met een voorstel waarin rekening wordt gehouden de prijs van de nieuwe koelcel, de mogelijkheden van de nieuwe cel en de energiekosten.

Interesse? Neem contact met ons op.