Koelcel restaurants

Koelcel op maat

Anders dan bij een grote slager of bloemenveiling, is de ruimte bij een restaurant vaak vrij beperkt. Daarom komen we als koelcellen-expert vaak restaurants tegen waarbij de manager of eigenaar graag een koelcel op maat wil hebben. Koelcel Vink helpt u hier graag verder mee. Met een breed aanbod aan merken, kunnen we cellen aanbieden die exact passen binnen uw restaurant. Zo biedt het merk Viessmann modulaire koelcellen die steeds met 10 centimeter vergroot/verkleind kunnen worden. Met de beschikbare ruimte in uw restaurant kunnen we dan een koelcel op maat maken die exact aansluit op uw wensen.

Flexibele inrichting

Niet alleen de locatie en de grootte van de koelcel kunnen we voor u op maat maken, ook het interieur van de koelcel kunnen we voor u op maat maken. We kunnen samen met u nadenken over het plaatsen van rekstellingen en de bereikbaarheid van producten die u vaak nodig heeft. Ook kunnen we met u meedenken om op een verantwoorde manier met de hygiënecode om te gaan en toch de efficiëntie binnen het bedrijf te behouden. Punten waar we u dan graag bij helpen zijn het plaatsen van de rekstellingen en de inrichting van de rekstellingen op een manier zodat uw personeel zich goed door de koelcel kan bewegen en makkelijk alle producten kunnen pakken.

Koelcel deuren

De efficiëntie van koelcellen wordt voor een groot gedeelte bepaald door de deuren van de koelcel. Als een deur vaak opengaat dan is handig als de deur niet te zwaar is. Bovendien kan het in een krap restaurant handig zijn als er geen draaideur, maar een schuifdeur wordt gebruikt. Als de koelcel echt heel vaak gebruik wordt dan kunt u er ook voor kiezen om transparante flappen te gebruiken. De koelcel kan dan overdags gewoon open blijven staan zonder dat er te veel energie verloren gaat. In de horeca gebeurt het niet vaak dat we dit adviseren, maar in drukke zaken kan het wel aantrekkelijk zijn.

Interesse? Neem contact met ons op.