Koelcel stellingen

Koelcel stelling kopen?

Op zoek naar een stelling voor in een koelcel? Wij leveren aluminium stellingen die passen binnen iedere koelcel en vriescel. Deze zijn HACCP-gecertificeerd en kunnen goed omgaan met extreme kou in een koel- of vriescel. De stellingen zijn te bestellen in verschillende formaten. Zo kunnen de diepte, hoogte, indeling en plateau’s zelf worden bepaald en kunnen deze eventueel later nog worden aangepast. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op voor advies.

De koelingsvraag van ieder bedrijf is anders. Wij verzorgen koel- en vriescellen voor viswinkels, luchthavens, horeca, retail en nog veel meer. Hierdoor hebben wij ervaring met de verschillende branches en de eisen en wensen die daar spelen. De stellingen zijn geschikt voor koel- en vriescellen tot -40 graden Celcius.

Rekstelling voor vriescel

Een rekstelling kan worden geleverd in verschillende uitvoeringen. Deze rekstellingen zijn modulair opgebouwd en kunnen worden uitgebreid, mocht dit nodig zijn. Daarnaast is het eenvoudig om deze schoon te maken. De rekstelling kan in meerdere opstellingen worden gemonteerd. Zo zijn U-, T- en L-opstellingen veel gebruikt,

Stelling materiaal

De stellingen worden gemaakt van roestvrij staal. Hierdoor zal de stelling niet gaan oxideren en daardoor is het geen gevaar voor de houdbaarheid van versproducten. Er kan ook worden gekozen voor ander materiaal, zoals geanodiseerd aluminium en kunststof. Het voordeel van kunststof stelling is dat dit kan worden gewassen in de vaatwasser.

Evert Vink Koel en Meer kan ook voor andere accessoires van de koelcel leveren, zoals afsluit strips en kunststof flappen om het energieverlies van de vriescel te beperken tot een minimum. Neem contact op met KoelcelVink om de mogelijkheden te bespreken.

Koelcellen op maat

Evert Vink Koel & Meer levert kwalitatief hoogwaardige koelcellen in alle soorten en maten. U kunt kiezen voor een koelcel met standaardafmetingen en voor een koelcel op maat.

Voor iedere koelcel zijn er stellingen beschikbaar die passend kunnen worden gemaakt. 

koelcel-op-maat
koelcel kwekerij

Koelcel Accessoires

De mogelijkheden voor accessoires in koelcellen zijn eindeloos en zo ook bij Evert Vink Koel & Meer. De koelcellen worden altijd compleet geïnstalleerd en als u een bestaande koelcel heeft, kunnen wij een analyse doen om te zien of deze beter kan worden ingericht of ingesteld.

Bent u op zoek naar accessoires voor uw koelcel? Wij geven u graag advies!

Wij werken met topmerken

In alle denkbare maten leverbaar
40 jaar toonaangevend in België
Industriële panelen
Eenvoudig in onderhoud
Koelcellen vanaf 1,5m²

Prijs +++

Kwaliteit +++

In alle denkbare maten leverbaar
Hoge isolatiewaarde
RVS optie
Hoogwaardig hang- en sluitwerk
Koelcellen vanaf 1m²

Prijs +++

Kwaliteit +++

Stevige en robuuste koelcel
Duitse topkwaliteit
Roestvrijstalen vloer
Anti-microbacteriologische coating
Naadloos afgewerkt

Prijs ++++

Kwaliteit ++++

Contactformulier

Service en advies

Bij de aankoop van een koelcel, stelling en accessoires biedt Evert Vink Koel & Meer persoonlijk advies. Wij denken graag met u mee aan de best passende koeltechnische oplossing en indeling.

Deze service stopt niet bij de installatie van de koelcel, want ook na de realisatie van de koelcellen blijft Evert Vink Koel & Meer bereikbaar en betrokken. We bieden u  dagelijkse service en snelle en vakkundige hulp bij spoedgevallen.

Koelcel kopen? Neem contact met ons op.