Horeca koelcel kopen? 

Duurzame horeca koelcel

De koelcellen die in uw restaurant, bar of hotel staan moeten allereerst goed koelen. Maar daarnaast wordt duurzaamheid door steeds meer horeca eigenaren genoemd als voorwaarde voor een koelcel of vriescel. Niet alleen speelt het bewustzijn omtrent het milieu een steeds grotere rol, een koelcel die veel energie gebruikt is ook duurder in energiegebruik. Goed koelende en toch duurzame koelcellen voor uw horecabedrijf zijn dus gewenst.

De koelcellen en vriescellen zijn in de laatste jaren steeds zuiniger geworden in hun energieverbruik. Niet alleen zijn de motoren die voor de koeling zorgen efficiënter geworden, ook de sandwichpanelen hebben aan kwaliteit gewonnen en zijn daardoor beter in staat om de koelcellen koel te houden. Minder energieverlies betekent immers dat er minder energie gebruikt hoeft te worden om de koelcel koel te houden.

Betrouwbaarheid

Duurzaamheid speelt tegenwoordig dus een grote rol in het aankoopproces van zowel koelcellen als van vriescellen. Toch blijft betrouwbaarheid het belangrijkste punt voor ondernemers in de horeca. Een reparatie aan de koelcel is immers het laatste waar u als ondernemer op zit te wachten. Daarom is het fijn wanneer u geadviseerd kan worden over de kwaliteit van bepaalde koelcellen.

Evert Vink helpt u hier graag bij. Hij heeft de ervaring en expertise om u te wijzen op een goede en betrouwbare koelcel. In het advies zullen bepaalde merken een rol spelen, denk hierbij bijvoorbeeld aan een Viessmann koelcel of een koelcel van Isomasters, de joint venture van Isocab en Isobar.

Koelcel op maat binnen uw horeca bedrijf

In de horeca wilt u graag de ruimte van het gebouw zo optimaal mogelijk benutten. Het hebben van een koelcel is een vereiste binnen de horeca, maar u wilt deze cel dan wel op een efficiënte plek plaatsen. Daarom kan Evert Vink u ook helpen met een koelcel op maat. Er wordt u dan een koelcel geboden die exact past binnen het door u aangewezen gebied in het gebouw. Sommige merken zijn heel flexibel in het aanbod van de koelcel panelen en met deze panelen kan dan vaak de koelcel al voldoende op maat gemaakt worden. Mochten de koelcel panelen die geleverd worden door de fabrikant niet afdoende zijn, dan kan er ook voor worden gekozen om de panelen zelf op maat te maken. Zo heeft u een koelcel die perfect past binnen de horeca gelegenheid die u leidt.

Onderhoudscontract voor uw koelcel

Ook de maat van de koelcel zal een belangrijke rol spelen bij de keuze van uw horeca koelcel. Ondanks het feit dat Vink koel & meer producten levert van hoge kwaliteit, kan het onverhoopt voorkomen dat de koelcel defect raakt. Dit gebeurt vooral door het intensieve gebruik en door ouderdom en slijtage van de koelinstallatie. U kunt daarom een onderhoudscontract afnemen bij Vink koel & meer. We controleren dan regelmatig de staat van uw installatie(s) zodat u kunt vertrouwen op de koelcel in uw horeca bedrijf! Meer informatie over het onderhoud wat wij plegen kunt u vinden op onze onderhoudspagina.

Wij werken met topmerken

In alle denkbare maten leverbaar
40 jaar toonaangevend in België
Industriële panelen
Eenvoudig in onderhoud
Grote koelcellen > 16m²

Prijs +++

Kwaliteit +++

In alle denkbare maten leverbaar
Hoge isolatiewaarde
RVS optie
Hoogwaardig hang- en sluitwerk
Koelcellen vanaf 1m²

Prijs +++

Kwaliteit +++

Stevige en robuuste koelcel
Duitse topkwaliteit
Roestvrijstalen vloer
Anti-microbacteriologische coating
Naadloos afgewerkt

Prijs ++++

Kwaliteit ++++

Innovatieve partner in koeltechniek

Evert Vink heeft in de afgelopen 25 jaar zijn naam gevestigd als specialist in duurzame oplossingen in koeltechniek voor de nationale en internationale markt. Het innovatieve bedrijf speelt voortdurend in op de actuele ontwikkelingen en levert koelcellen en vriescellen die aansluiten op de wens en bedrijfsbehoefte van de klant.

Evert Vink zoekt samen met de opdrachtgever naar de meest duurzame, energiezuinige, moderne en voordeligste koel- en vriesoplossingen. De horeca-sector is een branche waar doorgaans vaak koelcellen worden gebruikt. KoelcelVink heeft dan ook al vele partijen voorzien van koelcel in horeca gelegenheden. 

 

Verder lezen?

Koelcel Vink creëert koelcellen op maat. Daarom zijn de volgende pagina’s mogelijk interessant voor u. 

Interesse? Neem contact met ons op.