Koel- en vriesinstallaties

Koel- en vries installaties

Bent u op zoek naar een koel- en/of vriesinstallatie? Dit kan meerdere dingen betekenen. Evert Vink koel & meer levert complete koel- en vriescombinaties, maar ook enkel de koelmotor, verdamper of andere onderdelen van de koel- of vriescel. Het kan interessant zijn om een koelmotor te vervangen in plaats van een hele koelcel, wanneer de koelmotor kapot is en de panelen van de koel- of vriescel nog intact zijn. Daarnaast zijn de verdamper en regelapparatuur andere belangrijke onderdelen die onderdeel zijn van de complete koelinstallatie. 

Koelmotor vervangen

Het vervangen van een koelmotor kan het verbruik van de koelcel enorm kan verbeteren. Door innovaties binnen de motoren zijn deze zuiniger geworden, waardoor er een hoger rendement wordt behaald. Daarnaast is dit een veel goedkopere investering dan een volledig nieuwe koelcel.  

 

Regelapparatuur

Regelapparatuur voor uw koelcel zijn de onderdelen waarmee de instellingen van de koelcel worden beheert en aangestuurd. Hiermee is onder andere temperatuur in te stellen.

Voor vragen of extra uitleg hierover kunt u terecht bij Evert Vink koel & meer. Wij leveren kwalitatief hoogwaardige koel- en vriesinstallaties voor vele branches. 

vriescel-op-maat

Service en onderhoud

Service en onderhoud staan hoog in het vaandel bij Evert Vink Koel en Meer. Door het juist onderhouden van de installatie heeft deze een langere levensduur. Daarnaast bespaart u hier op termijn geld mee, doordat onderdelen langer mee gaan. Denk daarom goed na over het onderhoud van uw koel- of vriesinstallatie en neem gerust contact op voor advies. 

Wij werken met topmerken

In alle denkbare maten leverbaar
40 jaar toonaangevend in België
Industriële panelen
Eenvoudig in onderhoud
Koelcellen vanaf 1,5m²

Prijs +++

Kwaliteit +++

In alle denkbare maten leverbaar
Hoge isolatiewaarde
RVS optie
Hoogwaardig hang- en sluitwerk
Koelcellen vanaf 1m²

Prijs +++

Kwaliteit ++++

Stevige en robuuste koelcel
Duitse topkwaliteit
Roestvrijstalen vloer
Anti-microbacteriologische coating
Naadloos afgewerkt

Prijs +++

Kwaliteit ++++

Contactformulier

Complete koel- en vriescellen

Evert Vink levert complete koel- en vriescellen. Van ontwerp en inmeting tot opbouw, installatie en onderhoud bent u bij KoelcelVink aan het juiste adres. Onze service stopt niet na levering en installatie van de vriescellen of koelcellen. Evert Vink koel & meer is u altijd van dienst met onderhoud en advies voor uw koelcellen en vriescellen.

Vriescel kopen? Neem contact met ons op: