Koelcel slagers
Koelen en invriezen
Koelcel kopen voor vleesindustrie
Een hoogwaardige kwaliteit koeling is noodzakelijk in de vleesindustrie. Zoals gezegd kan de kwaliteit van het vlees afnemen en natuurlijk bestaat de kans op bederf. Een koelcel kopen voor vlees is een belangrijke investering. Zo dient de koelcel makkelijk schoon te maken zijn, moeten bacteriën weinig kans hebben om zich te hechten in de koelcel en dient alles goed afgewerkt te zijn. Daarnaast zijn er ook nog de standaard eisen. Denk hierbij aan de juiste grootte, indeling, levensduur, energieverbruik en gebruiksgemak.
Koelcel kopen voor de slagerij
Vlees vereist een uiterst zorgvuldige behandeling. Hygiëne en de veiligheid van het voedsel staan natuurlijk voorop, maar daarnaast is het ook een product wat pas echt tot recht komt, wanneer de kwaliteit optimaal is. Daarom biedt Koelcel Vink alleen de meest innovatieve koel- en vriesoplossingen geschikt voor onder andere deze branche. Een koelcel kopen voor de slagerij betekent dat je je moet richten op hygiëne, kwaliteitsbehoud en houdbaarheid. Koelcel Vink werkt alleen met de meest betrouwbare en beste koelcellen van topmerken zoals Isomasters, POLY-systems en Viessmann, .