Koelcel panelen

Koelcellen met panelen

Op zoek naar een koelcel opgebouwd uit verschillende panelen? Omdat de wensen van klanten zeer uiteen lopen, maken wij gebruik van koelcellen opgebouwd uit panelen. Hiermee kunnen koelcellen op maat worden gemaakt die past bij de klant. Prijs en afmetingen kunnen een belangrijke invloed hebben op de aankoop van een koelcel. Koelcel panelen zijn er in allerlei vormen en maten. Soms worden ze ook tweedehands verkocht. Nieuwe panelen zijn qua isolatiewaarde een stuk verder dan verouderde panelen. Hierdoor is de investering in een nieuwe koelcel vaak zeer interessant vergeleken met tweedehands koelcel panelen. 

 

Koelcel op maat

Evert Vink geeft u graag advies op maat bij het kopen van koelcellen op maat. Zelf een koelcel kopen is lastig, omdat u de laatste marktkennis vaak niet paraat heeft. Daardoor is het lastig om een goede keuze te maken. De koelcellen worden gemaakt met modulaire sandwichpanelen, waardoor er voor iedere ruimte een geschikte koelcel kan worden samengesteld. Modulaire koelcellen zijn er zelfs voor in kleine ruimtes of ruimtes met een schuin of laag dak. Door het gebruik van panelen is het mogelijk om koelcellen op meerdere manieren op te bouwen. Wij leveren veel koelcellen op maat die perfect aansluiten bij de koelvraag en de branche van de klant. 

 

Montage ter plaatse

Evert Vink Koel & Meer levert kwalitatief hoogwaardige koelcellen in alle soorten en maten. Deze worden op locatie geplaatst en kunnen worden geleverd inclusief onderhoud. U kunt kiezen voor een koelcel met standaardafmetingen en voor een koelcel op maat.

We bieden u voor uw koelcel dagelijkse service en snelle en vakkundige hulp bij spoedgevallen. Een koelcel kopen? Neem contact met ons op!

koelcel-op-maat

Wij werken met topmerken

In alle denkbare maten leverbaar
40 jaar toonaangevend in België
Industriële panelen
Eenvoudig in onderhoud
Koelcellen vanaf 1,5m²

Prijs +++

Kwaliteit +++

In alle denkbare maten leverbaar
Hoge isolatiewaarde
RVS optie
Hoogwaardig hang- en sluitwerk
Koelcellen vanaf 1m²

Prijs +++

Kwaliteit +++

Stevige en robuuste koelcel
Duitse topkwaliteit
Roestvrijstalen vloer
Anti-microbacteriologische coating
Naadloos afgewerkt

Prijs ++++

Kwaliteit ++++

Contactformulier

Betrouwbare koelcel

U moet ervan op aan kunnen dat de koelcellen 24 uur per dag optimaal functioneren. De hoogwaardige koelcellen van Evert Vink bieden deze betrouwbaarheid.

Desgewenst kunt u de koelcellen en vriescellen die u heeft laten plaatsen, periodiek laten onderhouden door Evert Vink Koel & Meer om de levensduur van de koelcel of vriescel te verlengen.

Koelcel kopen? Neem contact met ons op.