Persoonlijk en betrouwbaar

Service in koeltechniek

Evert Vink koel & meer wil zijn klanten volledig ontzorgen. Evert Vink is uw betrouwbare partner in koeltechniek, van het offerte- en ontwerpstadium tot de installatie en het onderhoud aan de koel- en vriesinstallaties. In overleg met de klant wordt gezocht naar de voor het bedrijf beste oplossing in koeltechniek, waarbij de criteria duurzaamheid, energiezuinigheid, moderniteit en kostenbesparing leidend zijn. Onze service stopt niet na levering en installatie van de koelcel of vriescel. Evert Vink koel & meer is u altijd van dienst met onderhoud en advies.

Onderhoudscontract

Een koelcel of vriescel mag niet zomaar uitvallen. De koelinstallatie moet dag en nacht betrouwbaar zijn en goed functioneren, zodat u niet geconfronteerd wordt met te hoge temperaturen in de koel- en vriescellen en onherstelbaar productieverlies. Goed onderhoud aan de koelinstallaties is essentieel voor een zekere bedrijfsvoering en een lange levensduur van uw koelapparaten. Evert Vink koel & meer heeft een passend en voordelig onderhoudscontract, waarin zowel preventieve onderhoudsbeurten als noodzakelijke reparaties zijn opgenomen. Het draagt in hoge mate bij aan behoud van uw koelinstallaties.

  • Dagelijkse service
  • Snelle en vakkundige hulp bij spoedgevallen
  • Kennis van alle koelproducten
  • Alle vereiste certificeringen
  • Groot assortiment koeltechnische onderdelen en gereedschappen in de bedrijfsauto

Neem contact op

Wilt u meer weten over controle en onderhoud van uw koeltechnische installatie? Of heeft u behoefte aan advies over de meest duurzame, energiezuinige en voordelige koelcel of vriescel? Evert Vink bedient u op maat met een vrijblijvend advies en levert koeltechnische onderdelen als deze snel nodig zijn. Bel ons gerust op 06-57573060 of vul het contactformulier in op onze website. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak.

Interesse? Neem contact met ons op.