Naast de ervaring van Evert Vink koel & meer, biedt het bedrijf ook flexibiliteit en een persoonlijke aanpak. Aan de hand van deze eigenschappen kan Evert Vink koel & meer u helpen bij een koelcel kopen op maat en het leveren van een koelcel op maat. Een koelcel op maat is in sommige omstandigheden namelijk de enige manier om een koelcel te plaatsen in een ruimte. Evert Vink voorziet u ook in dergelijke gevallen van de juiste koelcel. Neem direct vrijblijvend contact op of lees hieronder meer over de mogelijkheden van de maatgemaakte koelcellen.

Duurzaam en energiezuinig

Een koelcel op maat is een unieke behoefte die vraagt om een unieke oplossing. Evert Vink koel & meer kan u die oplossing bieden. Binnen de randvoorwaarden dat de betreffende koelcel duurzaam en energiezuinig is, gaat Evert Vink voor u op zoek naar een voordelige koeloplossing. Hierbij maakt het niet uit of u actief bent in de horeca of dat u andere commerciële of industriële doeleinden heeft met uw koelcel. Ook maakt het niet uit of u geïnteresseerd bent in een koelcel of juist in een vriescel.

Een koelcel op maat: verschillende merken

Evert Vink koel en meer werkt met meerdere merken. De keuze voor het juiste merk hangt van uw wensen af. Bij een koelcel op maat wordt er vaak gekozen voor Viessmann koelcellen omdat Viessmann het mogelijk heeft gemaakt om de panelen van de koelcellen te vergroten of te verkleinen per 10 centimeter. Dit maakt het dus mogelijk om heel precies een koelcel af te stemmen op de beschikbare ruimte in uw horeca onderneming of andere organisatie. Andere merken waar we veel mee werken zijn Isomasters en POLY-systems.

 

Koelcel op maat

Koelcel Vink is specialist in het leveren van vriescellen en koelcellen op maat. Neem contact op voor advies. 

 

Volledige zorg uit handen

Als u een koelcel wilt kopen, dan neemt Evert Vink koel & meer uw zorgen volledig uit handen. Aan de hand van uw wensen en de kennis van Evert Vink wordt er een koelcel gekozen die het beste binnen uw organisatie past. Hierbij houden we bijvoorbeeld rekening met het energieverbruik van de koelcel, maar ook met de termijn waarop u de koelcel wilt gebruiken in combinatie met de kostenbesparing die een nieuwe koelcel op kan leveren.

Na de realisatie van de koelcel kunt u bij Evert Vink bovendien terecht voor het onderhoud van uw koelcel. Ook voor advies over het zo efficiënt mogelijk gebruiken van uw koelcel kunt u na de installatie nog terecht bij Evert Vink. Op die manier weet u zeker dat u de juiste koeloplossing heeft voor uw organisatie.

Koelcel op maat aanschaffen? Neem vrijblijvend contact op

Bent u benieuwd welke koeloplossing voor uw organisatie het meest aantrekkelijk is, of heeft u een ruimte waarvoor u een koelcel op maat wilt hebben? Neem dan vrijblijvend contact op met Evert Vink koel & meer. We helpen u graag verder met betrekking tot de koel-vriescellen van uw organisatie. Telefonisch kunt u ons bereiken op 06-57573060, maar u kunt uw probleem of vraag ook indienen via het contactformulier op onze website.