Specialist in koelcellen en vriescellen

Koelcellen en vriescellen van Evert Vink koel & meer voor commerciële en industriële doeleinden

Evert Vink is al 25 jaar uw betrouwbare partner in levering van koelcellen en vriescellen voor commerciële en industriële doeleinden in Nederland en België.

Betrouwbaar en innovatief

Evert Vink koel & meer heeft in de afgelopen 25 jaar zijn naam gevestigd als specialist in duurzame oplossingen in koeltechniek voor de nationale en internationale markt. Het innovatieve bedrijf speelt voortdurend in op de actuele ontwikkelingen en levert koelcellen en vriescellen die aansluiten op de wens en bedrijfsbehoefte van de klant. Evert Vink zoekt samen met de opdrachtgever naar de meest duurzame, energiezuinige, moderne en voordeligste koel- en vriesoplossingen.

Persoonlijke aanpak

Elke onderneming is uniek en heeft een andere behoefte aan koeltechnische installaties. Evert Vink koel & meer zet zijn kennis en jarenlange ervaring in om maatwerk te leveren, op basis van een klantgerichte aanpak. Evert Vink denkt mee en adviseert en begeleidt de klant naar een koeltechnische maatoplossing die past bij de behoefte van het specifieke bedrijf met een koelingsvraag. De combinatie van klantgerichtheid, innovatieve koel- en vriesoplossingen en goede prijs-kwaliteitsverhouding zorgt al jaren voor een vaste en tevreden klantenkring. Op basis van deze kenmerken kunt u bij Evert Vink een koelcel kopen waar uw organisatie jaren mee vooruit kan.

Interesse? Neem contact met ons op.