Merk onder de loep: Isocab koeltechniek

Als specialist in koeltechniek is Evert Vink dag in dag uit bezig met verschillende soorten koelcellen. Gedurende deze werkzaamheden komt hij verschillende merken koel- en vriescellen tegen. Ieder merk heeft zijn eigen kenmerken, voordelen en nadelen. In de rubriek ‘Merk onder de loep’ nemen we u graag mee in de kenmerken van een bepaald merk. In dit artikel nemen we u graag mee in de kenmerken van de koelcellen en vriescellen van Isocab. We nemen u mee in de innovatieve mogelijkheden die Isocab koelcellen u bieden en de kwaliteit die bij iedere koelcel wordt nagestreefd.

Innovatieve en kwalitatieve koelcellen en vriescellen

Met meer dan 40 jaar aan (internationale) ervaring in het ontwikkelen van duurzame panelen en koelsystemen, is dit Belgische merk een ware specialist binnen de koeltechniek. Aan de hand van deze ervaring mag Iscocab dan ook de ISO certificering dragen. Dit houdt niet alleen in dat de producten duurzaam en betrouwbaar zijn, maar ook dat de koelcellen en vriescellen uit een betrouwbare organisatie afkomstig zijn. Bijkomend voordeel van een Isocab koelcel en vriescel is dat het bedrijf breder gespecialiseerd is dan alleen koeltechniek. Het bedrijf heeft namelijk ook ervaring in het ontwikkelen van sandwichpanelen, luchtdichte deuren en in het ontwikkelen van hygiënische ruimtes. De ervaring die het in deze branches heeft opgedaan, combineert het bedrijf met de ervaring in de koeltechniek, op deze manier kan ieder facet van de koelcel of vriescel geoptimaliseerd worden. Zo kunt u een koelcel op maat krijgen die niet alleen op afmetingen exact past bij uw wensen, maar ook qua hygiëne eisen en luchtdichtheid.

Brandwerende panelen

Aan de hand van de brandwerende panelen van een Isocab koelcel, wordt de veiligheid van de koelcellen gegarandeerd. Daarnaast zijn ook de koelelementen van een dermate hoge kwaliteit dat deze niet gevoelig zijn voor brandontwikkeling. Op die manier heeft u een veilige koelcel of Isocab vriescel waar uw organisatie jaren mee vooruit kan. Met name voor koelcellen in de horeca is dit belangrijk. In de horeca zijn doorgaans veel mensen aanwezig rond de koelcel. Daarom is het belangrijk om bij brand zoveel mogelijk brandwerende / brandvertragende middelen te gebruiken. Met de koelcelpanelen van Isocab koelcel kunt u daar ook een steentje aan bijdragen middels de brandwerende panelen. Verder is het ook voor de verzekering een belangrijk onderdeel dat uw koelcel brandwerend is. Niet alleen in de horeca is het dan ook aan te raden om te kiezen voor Isocab koelcellen.

Betrouwbare Isocab vriescel kopen

Isocab staat beken om haar ervaring en expertise. Dit betekent dat u kunt vertrouwen op de continuïteit van een Isocab vriescel en tegelijkertijd kunt verwachten dat de vriescel langere tijd mee zal gaan. Op die manier heeft u een juiste plek om uw voedingsmiddelen op te slaan en vers te houden! Mocht u vragen hebben over het optimaal inrichten van een vriescel van Isocab, dan kunt u ook bij Koelcel Vink terecht!

Neem contact op voor de aanschaf van een Isocab koelcel

Bent u geïnteresseerd geraakt in de voordelen van een Isocab koelcel en wilt u een Isocab koelcel kopen of vriescel kopen? Neem dan vrijblijvend contact op met Evert Vink. We helpen u graag verder door uw wensen te bespreken en een passende oplossing te bieden. Bovendien heeft Koelcel Vink ook ervaring met het onderhouden van een Isocab koelcel of vriescel.

Accessoires voor Iscoab koelcellen

Met een Isocab koelcel of vriescel kunt u de komende jaren vertrouwen op een professionele koeloplossing. Bij Koelcel Vink kunnen we u voorzien van een nieuwe Isocab koelcel. Deze kunnen we voor u op maat maken en uitrusten met de accessoires die u nodig heeft. Denk bijvoorbeeld aan stellingen (schappen) voor de nieuwe koelcel. Hiermee kunt u de cel zo inrichten dat u alles gemakkelijk kunt vinden. Dit is vooral fijn in de horeca. Daarnaast kunnen we de koelcel ook voorzien van plastic flappen. Deze komen bij de ingang te hangen en zorgen ervoor dat wanneer de deur van de koelcel openstaat, er maar gering energieverlies optreedt. Zo blijven de energiekosten van de koelcel relatief laag.

Praktische informatie Isocab koeltechniek

  • Oprichting in 1973
  • Isocab staat bekend om kwaliteit en betrouwbaarheid
  • Gespecialiseerd in modulaire koelcellen
  • 3 productievestigingen in twee landen
  • Onderdeel van Kingspan Group

Bekijk meer berichten in deze rubriek

Interesse? Neem contact met ons op.