Hoogwaardige kwaliteit koelcellen

Flexibel

Evert Vink Koel & Meer levert kwalitatief hoogwaardige koelcellen in alle soorten en maten. U kunt kiezen voor een koelcel met standaardafmetingen en voor een koelcel op maat. Een koelcel op maat wordt gemaakt met modulaire sandwichpanelen, waardoor er voor iedere ruimte een geschikte koelcel kan worden samengesteld. Modulaire koelcellen zijn er zelfs voor in kleine ruimtes of ruimtes met een schuin of laag dak.

Vernieuwend

De koelcellen in het aanbod van Evert Vink Koel & Meer zijn energiezuinig en daarmee duurzaam. Bovendien is niet alleen de prijs bij aanschaf gunstig, maar zijn ook de energie- en onderhoudskosten van onze koelcellen laag. Evert Vink Koel & Meer houdt de technieken nauwlettend in de gaten. De koelcel merken besteden veel aandacht aan energiebesparing, zodat de energiekosten beperkt blijven.

Betrouwbaar

U moet ervan op aan kunnen dat de koelcellen 24 uur per dag optimaal functioneren. De hoogwaardige koelcellen van Evert Vink bieden deze betrouwbaarheid. Desgewenst kunt u de koelcellen en vriescellen die u heeft laten plaatsen, periodiek laten onderhouden door Evert Vink Koel & Meer om de levensduur van de koelcel of vriescel te vergroten.

Praktisch

Bij de aankoop van een koelcel biedt Evert Vink Koel & Meer persoonlijk advies. Wij denken graag met u mee aan de best passende koeltechnische oplossing. Deze service stopt niet bij de installatie van de koelcel, want ook na de realisatie van de koelcellen blijft Evert Vink Koel & Meer bereikbaar en betrokken. We bieden u voor uw koelcel dagelijkse service en snelle en vakkundige hulp bij spoedgevallen.

Interesse? Neem contact met ons op.

Koeltechnische oplossingen op maat

De koelingsvraag van ieder bedrijf is anders. De branche, grootte van het bedrijf, kwaliteitsbehoefte en maximale prijs voor een koelcel zijn per bedrijf verschillend. Een bedrijf in de horeca zal bijvoorbeeld andere eisen aan een koelcel stellen dan een bloemenhandel. Evert Vink Koel & Meer richt zich daarom op individuele en specifieke koeltechnische oplossingen. Zo kan Evert Vink Koel & Meer koelcellen leveren aan ondernemingen met een verschillende koelbehoefte.

Koelcel kopen? Evert Vink geeft u graag advies op maat bij het kopen van koelcellen. Zelf een koelcel kopen is lastig, omdat u dit niet iedere dag doet. U gebruikt de koelcel echter wel vrijwel iedere dag als u bijvoorbeeld een eigen horeca onderneming hebt. Laat daarom een expert met u meedenken over de beste koeloplossing voor uw situatie. Wij leveren veel koelcellen op maat die perfect aansluiten bij de koelvraag en de branche van de klant. Daarnaast houden wij bij het aanschaffen van een koelcel rekening met de prijs en of die binnen uw budget past.

Ons doel? U voorzien van een duurzame, energiezuinige en voordelige koelcel waar u de komende jaren mee vooruit kunt. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de koelcel die u nodig heeft of neem telefonisch contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Offerte aanvragen

Rekstellingen voor in koelcellen

Vanwege de hygiënecode voor horeca en om de producten in de koelcellen overzichtelijk op te slaan, biedt Evert Vink Koel & Meer modulaire rekstellingen voor in uw koelcel. De rekstellingen zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Denk aan stellingen met een hoek of rechte wandstellingen. Zo kan er een optimale inrichting gerealiseerd worden in de koelcel. Door uw koelcel te voorzien van stellingen, wordt de inhoud van de koelcel overzichtelijker. De hygiëne kan gewaarborgd worden en medewerkers kunnen gemakkelijk de juiste producten vinden. Beide aspecten zijn bijvoorbeeld in de horeca van groot belang.

De rekstellingen zijn gemaakt van rvs. De leggers zijn beschikbaar in verschillende materialen. U kunt kiezen voor leggers van rvs, maar ook voor andere materialen. Het voordeel van rvs is dat dit materiaal niet kan gaan oxideren en zo de opgeslagen producten kan aantasten. Naast rvs kunt u ook kiezen voor geanodiseerd aluminium en voor kunststof.

Doordat de koelcel met de rekstellingen overzichtelijk is, hoeft de koelceldeur niet onnodig lang of vaak geopend te worden. De efficiëntie blijft hierdoor optimaal. De legborden of roosters zijn gemakkelijk weg te halen voor meer ruimte per stelling of voor reiniging. Vraag bij het kopen van de koelcel vrijblijvend naar de mogelijkheden of neem contact op als u uw huidige koelcel uit wilt breiden met rekstellingen of een andere koelceldeur.

Offerte aanvragen

Koelcellen van topmerken

Evert Vink Koel & Meer biedt verschillende merken koel- en vriescellen aan. Stuk voor stuk gaat het hier om topmerken die veel ervaring hebben met de productie van koelcellen. Hierdoor kunnen we de kwaliteit garanderen en waarborgen. De verschillende merken variëren in prijs en kwaliteit door de specificaties.

Zo bieden Viessmann koelcellen een hoge mate van hygiëne door in de koelcellen standaard gebruik te maken van een anti-bacteriologische coating.

Aan de andere kant staan de Isomasters koelcellen (voorheen Isobar en Isocab) juist weer bekend om het eenvoudige onderhoud en de mogelijkheid om kleine koelcellen te bouwen. Dit is handig wanneer u een koelcel zoekt voor een kleine horeca gelegenheid. Daarnaast biedt het Belgische Isomasters koelcellen in iedere denkbare afmeting.

Wellicht stelt u zuinigheid voorop en zoekt u een koelcel die zeer energiezuinig is. Ook op dit vlak kunnen wij u adviseren over de verschillende mogelijkheden. Het energieverbruik van een koelcel is sowieso afhankelijk van het gebruik van de koelcel. Opent u de koelcel vaak of brengt u vaak ongekoelde, nieuwe producten naar binnen, dan zal de koelcel meer energie verbruiken om doorlopend koel te blijven dan wanneer u de koelcel slechts enkele keren per dag kort opent. Een laag energieverbruik kan ervoor zorgen dat een eventueel iets hogere prijs van een koelcel zich op de lange termijn terugverdient. De lage energiekosten die een energiezuinige koelcel u opleveren, compenseren zo gemakkelijk de prijs van uw kwalitatief hoogwaardige koelcel.

Wilt u meer weten over onze koelcellen of vriescellen, bijvoorbeeld over de mogelijkheden van de verschillende merken of over de prijs van een bepaalde koelcel? Lees hieronder meer over onze merken koelcellen of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen

Evert Vink Koel & Meer levert en realiseert koelcellen van topmerken

 • In alle denkbare maten leverbaar
 • Al 40 jaar toonaangevend in België
 • Industriële panelen
 • Eenvoudig in het onderhoud
 • Grote koelcellen > 16m²
 • Prijs +++
 • Kwaliteit +++
Offerte aanvragen
 • Stevige en robuuste koelcel
 • Duitse topkwaliteit
 • Roestvrijstalen vloer
 • Anti-microbacteriologische coating
 • Naadloos afgewerkt
 • Prijs ++++
 • Kwaliteit ++++
Offerte aanvragen