Koelkast voor horeca

Horecaondernemingen hebben koeltechniek nodig om hun waar fris voor te kunnen schotelen aan hun klanten. Veel horecaondernemingen hebben hier een koelcel voor. Een koelcel voor de horeca kan veel voorraad koud houden en opslaan. In sommige situaties is het fijn om naast de koelcel nog een kleinere koelinstallatie te hebben om de snellopende producten te bewaren. De bedieningstijd kan daarmee sterk worden verlaagd. Bij Koelcel Vink kunt u daarom ook terecht voor koelcellen met kleinere afmetingen.

Koelcellen van Isobar

Isobar is een Belgisch merk dat gespecialiseerd is in compacte koelcellen. Deze koelcellen zijn met name populair in kleine en middelgrote horecaondernemingen. De cellen kunnen efficiënt ingericht worden en daarmee kan het horecapersoneel eenvoudig de benodigde producten uit de cel pakken. Met name voor de hardlopende versproducten is dit een uitkomst! Binnen het aanbod van Isobar zijn er twee modellen koelcellen die bij uitstek geschikt zijn als horeca koelkast:

Isobar Minibox

Met een standaardhoogte van 2,10 meter kan de Minibox bijna in iedere ruimte geplaatst worden. De breedte en diepte zijn op uw wensen aan te passen. Zo kunt u de koelcel 90cm breed laten maken, maar ook 3 meter. De grootte van de koelcel kunt u dus afstemmen op de koelbehoefte. Heeft u een kleine horecaonderneming en wordt de Minibox uw enige koelcel? Dan kan het fijn zijn om een wat grotere Minibox koelcel te kopen. Gebruikt u de koelcel als ondersteuning op andere koeltechnische apparatuur? Dan kan een kleinere Minibox volstaan.

Isobar Coldbox

De Isobar Coldbox biedt meer opties. De Coldbox is meer modulair en kan dus ook in een hoekopstelling gezet worden. Perfect geschikt als belangrijkste koelcel voor kleinere horeca aangelegenheden. De Coldbox biedt ook opties met rekstellingen zodat alle artikelen goed opgesteld kunnen worden en alle producten gemakkelijk gesorteerd kunnen worden.

De Isobar koelkasten/ koelcellen zijn beschikbaar met- en zonder vloer. Voor de horeca wordt vrijwel altijd gebruik gemaakt van een variant met vloer. De hygiëne kan daarmee beter worden gewaarborgd. Verder zijn er verschillende afwerkopties zoals verschillende type deuren en een versterkte vloer. Over deze opties geven we u graag persoonlijk meer informatie. Neem vrijblijvend contact op over de mogelijkheden voor een compacte horeca koelcel voor uw organisatie!

Koelkast voor de horeca kopen

Een koelcel kopen/ vriescel kopen voor gebruik in de horeca is vaak niet zo gedaan. Daarom helpen wij u graag verder met persoonlijk advies. Benieuwd wat we voor uw horeca onderneming kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op.

 

Interesse? Neem contact met ons op.