Koelcel voor horeca

Als eigenaar of manager van een horeca gelegenheid is het van groot belang dat u de beschikking heeft over betrouwbare koeltechniek. Voor een restaurant of café wordt een groot deel van de waarde van het bedrijf immers gedragen door de kwaliteit van het voedsel. In dit artikel werpen we daarom eens een blik op de factoren die van belang zijn bij het kopen van een koelcel voor horeca organisaties. Mocht u toch meer geïnteresseerd zijn in een vriescel voor de horeca, dan verwijzen we u graag door.

Duurzame horeca koelcel

De koelcel die u in uw restaurant, bar of hotel heeft staan moet allereerst goed koelen. Maar daarnaast wordt duurzaamheid door steeds meer horeca eigenaren genoemd als voorwaarde voor een koelcel of vriescel. Niet alleen speelt het bewustzijn omtrent het milieu een steeds grotere rol, een koelcel die veel energie gebruikt is ook duurder in energiegebruik.

De koel- en vriescellen zijn in de laatste jaren steeds zuiniger geworden in hun energieverbruik. Niet alleen zijn de motoren die voor de koeling zorgen efficiënter geworden, ook de panelen hebben aan kwaliteit gewonnen en zijn daardoor beter in staat om de koelcel koel te houden. Minder energieverlies betekent immers dat er minder energie gebruikt hoeft te worden om de koelcel koel te houden.

Betrouwbaarheid van een koelcel

Duurzaamheid speelt tegenwoordig dus een grote rol in het aankoopproces van zowel koelcellen als van vriescellen. Toch blijft betrouwbaarheid het belangrijkste voor ondernemers in de horeca. Een reparatie aan de koelcel is immers het laatste waar u als ondernemer op zit te wachten. Daarom is het fijn wanneer u geadviseerd kan worden over de kwaliteit van bepaalde koelcellen. Evert Vink helpt u hier graag bij. Hij heeft de ervaring en expertise om u te wijzen op een goede en betrouwbare koelcel. In het advies zullen bepaalde merken een rol spelen, denk hierbij bijvoorbeeld aan een Isocab vriescel of koelcel, een Viessmann koelcel of Isobar koelcel. Maar ook de maat van de koelcel zal hierin een rol spelen. Ondanks het feit dat Vink koel & meer producten levert met een hoge kwaliteit, kan het onverhoopt voorkomen dat de koelcel defect raakt. Dit gebeurt vooral door het gebruik en door het ouderdom van de koelinstallatie. U kunt daarom een onderhoudscontract afnemen bij Vink koel & meer. We controleren dan regelmatig de staat van uw installatie(s) zodat u kunt vertrouwen op de koelcel in uw horeca bedrijf! Meer informatie op de onderhoudspagina.

Koelcel op maat binnen uw horeca bedrijf

In de horeca wilt u graag de ruimte van het gebouw zo optimaal mogelijk benutten. Het hebben van een koelcel is een vereiste binnen de horeca, maar u wilt deze cel dan wel op een efficiënte plek plaatsen. Daarom kan Evert Vink u ook helpen met een koelcel op maat. Er wordt u dan een koelcel geboden die exact past binnen het door u aangewezen gebied in het gebouw. Sommige merken zijn heel flexibel in het aanbod van de koelcel panelen en met deze panelen kan dan vaak de koelcel al voldoende op maat gemaakt worden. Mochten de koelcel panelen die geleverd worden door de fabrikant niet afdoende zijn, dan kan er ook voor worden gekozen om de panelen zelf op maat te maken. Zo heeft u een koelcel die perfect past binnen de horeca gelegenheid die u leidt.

Interesse? Neem contact met ons op.