Voor de continuïteit van uw organisatie is het van groot belang dat uw koel- of vriescel niet zomaar uitvalt. Bij het aankoopproces van een koeltechnisch product adviseert Evert Vink u dan ook graag over de te leveren prestaties. Toch kan het onverhoopt gebeuren dat een koelcel of vriescel uitvalt. In dat soort gevallen helpt Evert Vink koel & meer u graag verder.

Onderhouden van uw koelcel

Het goed onderhouden van een koelcel brengt het risico van een defect aan de techniek omlaag. Hierin kunt u als ondernemer of manager al een groot gedeelte zelf uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan het schoonhouden van de koel- of vriescel, maar ook het regelmatig controleren van de sluiting in de deur kunt u als ondernemer zelf uitvoeren.

Voor het onderhoud dat betrekking heeft op de meer technische onderdelen van de koelcel of vriescel, is het mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten. In een dergelijk onderhoudscontract komt Evert Vink op geijkte momenten langs om uw koelcel of vriescel te controleren en eventueel onderdelen te vervangen. Op die manier wordt geprobeerd om een storing te voorkomen en een spoedreparatie te vermijden.

Spoedreparatie

Mocht er onverhoopt toch een storing plaatsvinden in uw koel- of vriescel, dan biedt Evert Vink koel & meer u snel hulp aan in de vorm van vakkundige reparatie. Evert Vink beschikt over alle vereiste certificeringen om professioneel onderhoud te kunnen verrichten. Bovendien heeft Evert Vink in veel gevallen het juiste onderdeel al binnen handbereik als hij bij u op locatie komt. De bedrijfsauto van Evert is namelijk gevuld met verschillende onderdelen die gebruikt kunnen worden om de koelcel of vriescel direct te repareren. Zo kunt u rustig doorgaan met ondernemen.

Reparatie van diverse merken

Koelcel Vink werkt met diverse merken koelcellen en vriescellen. Door de diverse specialiteiten van de diverse merken, kan er voor ieder bedrijf een juiste koeloplossing geboden worden. Waar Viessmann uitblinkt in het bieden van koelcellen op maat, hebben de merken Isomasters en POLY-systems weer andere unieke kenmerken. Denk aan de prijs en het waarborgen van de hygiëne bijvoorbeeld. Koelcel Vink kan voor ieder merk onderhoud en service bieden. Als u een koelcel gaat kopen dan adviseren we hier graag in, maar als u op dit moment onderhoud nodig heeft voor uw koel- of vriescel dan helpen we u ook graag verder!

Contact opnemen bij storing

Als u op dit moment last heeft van een storing van uw koelcel of vriescel dan helpen we u hier uiteraard graag verder mee. Neem hiertoe contact op via 06-57573060.