Het succes van een horecaonderneming valt of staat met de kwaliteit van de producten die worden geserveerd. Verse producten spelen hierin een belangrijke rol, maar niet ieder product kan iedere dag vers aangeleverd worden. Daarom is het belangrijk dat de producent die enige tijd niet gebruikt worden, goed geconserveerd worden. Eerder werd op de website van Koelcel Vink al aandacht besteed aan een koelcel voor de horeca, in dit artikel werpen we echter een blik op de vriescellen in de horeca.

Professioneel advies bij aankoop van een vriescel horeca

Bij Koelcel Vink kunnen we u helpen bij de keuze omtrent een juiste vriescellen voor uw horecaonderneming. De behoefte van iedere organisatie is anders en daarmee is de oplossing ook niet eenduidig. Daarom is het zinvol dat u uzelf laat informeren door een specialist op het gebied van koeltechniek. Evert Vink heeft een ruime staat van dienst binnen deze branche en kan u daarom ook verder helpen als het gaat om het kiezen van de juiste vriescel voor uw organisatie. Een aantal variabelen waar de uiteindelijke keuze vanaf zal hangen zijn bijvoorbeeld de intensiviteit van gebruik, de hoeveelheid beschikbare ruimte en het belang van efficiëntie.

Zekerheid & onderhoud voor een vriescel horeca

Wanneer u overgaat tot de koop van een vriescel voor de horeca, dan wenst u een bepaalde zekerheid. Als de vriescel niet betrouwbaar is, dan is het iedere dag spannend of de voedingsmiddelen nog wel geconserveerd worden. Om dit ongemak te voorkomen biedt Koelcel Vink hoogkwalitatieve producten aan. Denk hierbij aan vriescellen van het merk Viessmann en Isomasters. Op die manier weet u zeker dat de vriescel van uw keuze een lange levensduur heeft.

Bovendien kan Koelcel Vink u verder helpen bij het onderhouden van de vriescel. Zo kan het gebeuren dat de ventilator na enkele jaren teveel lawaai gaat maken of dat er zich ijsvorming voordoet in de vriescel. Door regelmatig onderhoud te verrichten worden deze ongemakken voorkomen en blijft de efficiëntie van de vriescel in uw horecagelegenheid, op een goed niveau.

Brandveiligheid van een vriescel in de horeca

In de horeca is brandveiligheid belangrijker dan in veel andere sectoren, door het hogere brandgevaar. Voor de veiligheid én de verzekering is het daarom belangrijk dat uw apparatuur ook brandveilig is. Koelcel Vink helpt u graag bij het realiseren van een brandveilige vriescel voor in de horeca. We denken met u mee in de mogelijkheden en kunnen u voorzien van een vriescel met de juiste motor en de juiste koelcelwanden. Op die manier garanderen wij vriescellen waar u op kunt bouwen!

Stellingen in de horeca vriescel

Om het gebruiksgemak van de vriescel te verbeteren en om de hygiëne te waarborgen, adviseren we in de horeca vrijwel altijd om vriescellen te voorzien van stellingen. Deze stellingen zijn gemaakt van roestvrij staal en zijn modulair opgebouwd. Dit houdt in dat de rekstellingen aangepast kunnen worden op de grootte van de vriescel. Bovendien kunnen ze aan elkaar geschakeld worden en losgekoppeld worden om zo de opstelling te veranderen. Dit is handig wanneer om de efficiëntie van de vriescellen te vergroten.

Neem contact op met de specialist Evert Vink

Mocht u geïnteresseerd zijn geraakt in de producten en diensten van Koelcel Vink en wilt u een vriescel of koelcel kopen voor in de horeca? Neem dan vrijblijvend contact op om de verschillende mogelijkheden te bespreken. Bel 06 57 57 30 60 of vraag een offerte aan via het offerte formulier. We helpen u graag verder met advies en verkoop.