Een koelcel die simpel kan worden opgebouwd en gedemonteerd? Dat kan met de koelcellen van het merk POLY-Systems. Deze koelcellen zijn overal op te bouwen in bijna elke gewenste grootte. Dit kan van een kleine compacte koelcel tot een hele grote koelruimte.

Voor elke ruimte een geschikte koelcel

U wil graag een koelcel voor uw bedrijf, maar u bent gevestigd in een ruimte met een laag schuin lopend dak? Ook daarvoor heeft Koelcelvink de juiste koeltechnische oplossing. De demontabele koelcellen zijn namelijk maatwerk en kunnen zelfs op maat worden gemaakt voor onder schuine daken. Er valt niet alleen de variëren in grootte en vorm, maar ook in de uitvoering van de panelen. Er zijn panelen verkrijgbaar in de volgende materialen:

 • Roestvrijstaal
 • Thermopane glas
 • Plastisol
 • Multiplex

Voordelen van demontabele koelcellen

Een groot voordeel van demontabele koelcellen is dat de koelcellen heel makkelijk kunnen worden gedemonteerd, verplaatst of kunnen worden uitgebreid. Zeker wanneer u te maken heeft met seizoenswerk, kan het soms nodig zijn meer koelruimte te hebben. In dit geval zou u uw koelcel bijvoorbeeld tijdelijk kunnen uitbreiden en kunnen verkleinen als het hoogseizoen weer voorbij is. Een halfgevulde koelcel kost u immers onnodig veel energiekosten. Andere voordelen van demontabele koelcellen:

 • Kostenbesparend
 • Stabiel
 • Snel en secuur
 • Maatwerk

Isolerende sandwichpanelen

Een demontabele koelcel wordt opgebouwd met isolerende sandwichpanelen in een dikte naar uw keuze. Hoe dikker de panelen, hoe hoger de isolatiewaarde. Voor de demontabele koelcellen van POLY-Systems zijn sandwichpanelen verkrijgbaar in verschillende isolatiediktes:

 • 80 mm
 • 120 mm
 • 160 mm

Om de verschillende sandwichpanelen met elkaar te verbinden in de hoeken, wordt gebruik gemaakt van speciale hoekpanelen. Er kan worden gekozen voor alleen wanden en celplafond. De celwanden worden in dit geval middels U-profielen of hoogwaardige ringbalken bevestigd op de bestaande vloer. Waaneer er wel voor een celvloer van sandwichplaten wordt gekozen, kan deze worden afgewerkt met gegalvaniseerde staalplaat, multiplex of hexa.

De sandwichpanelen van de demontabele koelcellen zijn gemaakt van een 100% schuimdichte harde polyurethaan. Hiermee kunnen zeer hoge isolatiewaarden worden bereikt en is er minimaal energieverlies.

Montage demontabele koelcel

Een demontabele koelcel is heel makkelijk en snel in elkaar te zetten, doordat de verschillende panelen zijn voorzien van pen-haakverbindingen. Als de koelcel bij u wordt afgeleverd hoeft er niet meer gezaagd te worden. Ideaal om snel beschikking te hebben over een koelcel en om te weten dat de huidige koelcel eenvoudig worden uitgebreid of juist verkleind.

Meer informatie over demontabele koelcellen?

Wil u meer informatie over de demontabele koelcellen van POLY-Systems of wilt u een koelcel kopen? Met de demontabele koelcellen is er bijna voor elke koelvraag een koeloplossing. Schroom niet om contact met Koelcelvink op te nemen. Wij denken graag met u mee aan de beste koeltechnische oplossing voor uw bedrijf.