Met bijna 30 jaar ervaring in de koeltechniek, biedt Evert Vink een brede ervaring mee als u op zoek bent naar een nieuwe koelinstallatie. In diverse branches kan Koelcel Vink u verder helpen met onderhoud en vernieuwing van de koeltechnische installaties. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan! Meer informatie over de oplossingen van Koelcel Vink? Lees hieronder dan meer over koelcellen en vriescellen!

Innovatieve koelcellen

Bij koelcellen is het belangrijk dat de cel betrouwbaar is. U moet er 24/7 een beroep op kunnen doen en ook na een dag gesloten te zijn geweest, kunnen vertrouwen dat de koelcel heeft doorgedraaid. Daarnaast is het belangrijk dat de koelcel voorziet in uw koelbehoefte. Door de ervaring in de koeltechniek en het maatwerk dat Evert Vink levert, kunnen we vrijwel altijd in deze koelbehoefte voorzien.

Vaak kiezen we hierbij voor innovatieve oplossingen die gestoeld zijn op productkennis en de technische oplossingen die binnen de branche voor handen zijn. Met korte lijntjes naar de leveranciers en kennis van flexibele oplossingen op het gebied van koeltechniek, kunnen we uw koelcel of vriescel helemaal inrichten naar uw wensen. Belangrijke onderdelen hierin:

  • Sterk isolerende koelcelpanelen;
  • Gebruiksvriendelijke deur die is afgestemd op de intensiviteit van het gebruik;
  • Inrichting met behulp van rekstellingen.

Zo bieden we voor iedere organisatie een passende oplossing voor uw koelbehoefte. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op!

Vriescel op maat

Op zoek naar een nieuwe vriescel en heeft u specifieke wensen? Dan helpt Koelcel Vink u graag verder. We helpen u bijvoorbeeld met:

  • Hoe kunnen we de koelcel zo energiezuinig maken?
  • Hoe kunnen we de beschikbare ruimte zo optimaal gebruiken?
  • Welke deur is geschikt voor het gebruik dat in uw organisatie gangbaar is?
  • Hoe kunnen we de vriescel inrichten?

Met deze vragen kunnen we een goed beeld krijgen van uw koelbehoefte en een passende vriescel bieden. Binnen de vriescellen die Koelcel Vink aanbiedt, zijn er een aantal merken die we vaak leveren. Deze merken hebben ieder hun eigen kracht. Dit zorgt er voor dat we precies kunnen bieden wat u nodig heeft voor uw vriescel en een perfecte vriescel op maat kunnen bieden!

Persoonlijk advies? Koelcel Vink!

Weet u niet exact wat u nodig heeft voor uw organisatie? Dan helpt Koelcel Vink u graag verder. We staan voor u klaar om uw huidige koelcel te vernieuwen, bijvoorbeeld als de motor toe is aan vervanging. Helpen u bij regulier onderhoud. Maar kunnen u ook helpen met een compleet nieuwe koelinstallatie. Of het nu gaat om een vriescel of juist koelcel!