In een eerder artikel werd al in gegaan op het onderhoud en de reparatie van koel- en vriescellen. In dit artikel worden de diensten van Koelcel Vink verder toegelicht met betrekking tot het onderhoud en de reparatie van koelcellen en vriescellen.

Volledige ontzorging

Koelcel Vink streeft er naar om haar klanten volledig te ontzorgen als het gaat om de koeltechniek. De klanten zijn immers gespecialiseerd in hun vakgebied en willen kunnen vertrouwen op een goede koelcel waarin zij hun handelswaar kunnen bewaren tot deze nodig zijn. Een weigerende koelcel past niet in dit plaatje. Daarom bieden we advies wanneer u een koelcel gaat kopen. De kosten van verschillende koelcellen lopen namelijk nogal uiteen. Daarom is het belangrijk om in het proces van een koelcel kopen al te weten waar u op moet letten, ook met betrekking tot het onderhoud van de koelcel. Met dit advies begint de volledige ontzorging bij Koelcel Vink. Hier houdt het echter niet bij op. Na de keuze van de juiste koelcel voor uw organisatie, installeren we uw koelcel op de juiste manier en bieden we service & onderhoud mogelijkheden.

Onderhoudscontract

De koel- en vriescellen van Koelcel Vink zijn stuk voor stuk van de hoogste kwaliteit. Door (intensief) gebruik kan het evenwel nodig zijn om onderhoud te doen aan de koelcel. Zo verslijten de afsluitrubbers en kan er ijsvorming plaats gaan vinden in de koelcel. Dit zorgt voor een verhoogd energiegebruik en daarmee hogere kosten voor de koelcel. Ook andere onderdelen van de koelcel zijn onderhevig aan slijtage. Daarom is het goed om regelmatig onderhoud aan de koelcel uit te voeren. Dit kan voorkomen dat uw koelcel uitvalt op een moment  dat u deze hard nodig heeft. Dit kan immers zorgen voor onherstelbaar productieverlies.

Een onderhoudscontract kan hier preventief actie op ondernemen en bovendien service bieden als de nood aan de man is. Op die manier kunt u blijven doen waar u goed in bent, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de werking van uw koelcel of vriescel. Het onderhoudscontract bij Koelcel Vink omvat de volgende diensten:

  • Hulp bij spoedgevallen
  • Ervaring met veel soorten koelcellen
  • Proactieve aanwezigheid