door Evert Vink | dec 2, 2015 | Koeltechniek
De atmosfeer in de koelcel wordt echter op niveau gebracht door de motor in de koelcel. In dit artikel wordt daarom kort ingegaan op het belang van de motor van de koelcel en het onderhouden van deze motor. In een volgend artikel wordt aandacht besteed aan de panelen...
door Evert Vink | nov 5, 2015 | Koeltechniek
In een eerder artikel werd al in gegaan op het onderhoud en de reparatie van koel- en vriescellen. In dit artikel worden de diensten van Koelcel Vink verder toegelicht met betrekking tot het onderhoud en de reparatie van koelcellen en vriescellen. Volledige ontzorging...
door Evert Vink | okt 16, 2015 | Koeltechniek
In eerdere artikelen werd al aandacht besteed aan koel- en vriescellen op maat. Niet iedere horecagelegenheid heeft namelijk de ruimte voor standaard koelcellen. In dergelijke gevallen kan een koelcel op maat uitkomst bieden. Toch zijn er bij Koelcel Vink nog meer...
door Evert Vink | aug 28, 2015 | Koeltechniek
Het succes van een horecaonderneming valt of staat met de kwaliteit van de producten die worden geserveerd. Verse producten spelen hierin een belangrijke rol, maar niet ieder product kan iedere dag vers aangeleverd worden. Daarom is het belangrijk dat de producent die...
door Evert Vink | aug 27, 2015 | Koeltechniek
Als u gebruik maakt van een koelcel en er treedt ijsvorming op rondom de wanden van de cel, dan kan dat er op wijzen dat er onderhoud nodig is aan uw koelcel. Een kleine hoeveelheid rijp om het koelelement heen hoeft niet direct zorgwekkend te zijn, maar als er zich...
door Evert Vink | jul 20, 2015 | Koeltechniek
Volgens de hygiënecode voor de horeca moet grondstoffen en producten vrij van vloer en wanden worden opgeslagen (art. 3.2). Op die manier probeert het bedrijfschap Horeca en Catering de hygiëne in de horeca te waarborgen. De vloer en wanden zijn immers de eerste delen...
door Evert Vink | jun 17, 2015 | Koeltechniek
Voor u als ondernemer is niet alleen de kwaliteit van een koel- of vriescel belangrijk. Naast de kwaliteit van koelen is het immers belangrijk dat uw koeltechnische apparatuur energiezuinig is en een lange levensduur heeft. Evert Vink koel en meer neemt u in dit...
door Evert Vink | jun 7, 2015 | Koeltechniek
De motor zorgt dat er koude lucht in de koelcel geblazen wordt. Deze koele lucht zorgt er voor dat de producten in de koelcel op de juiste temperatuur blijven en de kwaliteit daarmee gewaarborgd blijft. De koude lucht kan echter alleen in de koelcel blijven als de...
door Evert Vink | mei 27, 2015 | Koeltechniek
In een eerder artikel op de website van Evert Vink koel en meer, is al eens toegelicht hoe wij een koelcel op maat voor u maken. In dit artikel gaan we dieper in op het realiseren van een koelcel op maat, door in te zoomen op de koelcel panelen. Specifiek gaan we in...
door Evert Vink | apr 22, 2015 | Koeltechniek
Als eigenaar of manager van een horeca gelegenheid is het van groot belang dat u de beschikking heeft over betrouwbare koeltechniek. Voor een restaurant of café wordt een groot deel van de waarde van het bedrijf immers gedragen door de kwaliteit van het voedsel. In...